ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 24724444, 24724445
Τηλεομοιότυπο: 24724446
Μενού
  • 1η μέρα

    1η μέρα

    Καλωσόρισμα Μαθητών την 1η μέρα για το σχολικό έτος 2023 - 2024

  • Αγιασμός

    Αγιασμός

    Αγιασμός Μαθητών και σχολείου για το νέο σχολικό έτος

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΥΛΗ

    Υποστήριξη των εκπαιδευτικών σε θέματα διαδικτύου, ανάπτυξης ιστότοπων και αξιοποίησης διαδραστικών λογισμικών. Περισσότερα...

    ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    Oδηγός τόσο για την εξ αποστάσεως διδασκαλία όσο και για την ασύγχρονη εκπαίδευση. Περισσότερα...

    MICROSOFT 365

    Πληροφορίες για τις δωρεάν άδειες χρήσης λογισμικών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μέσω της υπηρεσίας "Microsoft 365". Περισσότερα...

     

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

    Η ιστοσελίδα του κάθε σχολείου είναι η προθήκη του. Ουσιαστικά αποτυπώνεται σε μεγάλη βαθμό το έργο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

    Έτσι και το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ξυλοτύμπου στην ιστοσελίδα του «καταθέτει» όλες στις δράσεις του σχολείου, όλες τις εκδηλώσεις και γενικά ό,τι σχετίζεται με την δημιουργική του πορεία.

    Εδώ όμως ως Διευθυντής θέλω ενθέρμως να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Αντωνίου Β.Δ. και τον κ. Απόστολο Παπή που είναι οι επόπτες και παράλληλα η ψυχή της πλούσιας ιστοσελίδας του σχολείου μας.

    Καταληκτικά μια εποχή ηλεκτρονική που τα πάντα προβάλλονται και καταξιώνονται ή όχι, το έργο όλων (καθηγητών και μαθητών) είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένο να κατατίθεται, αφενός μεν για να αναγνωρίζεται και να καταξιώνεται το σχολείο και αφετέρου για να ενδυναμώνονται οι δημιουργοί του για περαιτέρω δημιουργική προσπάθεια.

    Ευχαριστώ πολύ.

     

    Ο Διευθυντής

    Πέρδικος Λοϊζος